Nderkombetarizmi

NDERKOMBETARIZIMI NE SHQIPERI
Ndermarrja jote ne Shqiperi
sic do te ishte ne Itali
Do te donit te ulni kostot e prodhimit te ndermarrjes tuaj?
Do te pelqente te kishe punetore qe do te kushtonin MAKSIMUMI 250 euro ne muaj?
Do te doje te paguaje vetem 16% te kontributit per forcen e punes?
Do te donit te paguani vetem 10% te taksave mbi te ardhurat?
Do te donit te rrisni shitjet tuaja dhe ti drejtohesh nje tregu ne zgjerim te plote?
Do te donit ti lini pas kraheve pengesat burrokratike tipike italiane?
Do te donit te ktheheni te kishit nje diference fitimi qe te jete e pershtatshme me nevojat e tua si sipermarres?
Do te donit te rrisni fitimet dhe te permirsoni cilesine e jetes tuaj?
institucionet shteterore ne sherbim te ndermarrjes tuaj?

Me pak fjale… do te donit te ktheheni sipermarrsi i dikurshem?


Atehere Shqiperia eshte vendi i duhur per ty!!!


Cfare pret atehere???

Na kontaktoni menjehere duke plotesuar formen ne vijim

Do te shpjegojme cdo detaj

dhe do te sqarojme cdo dyshim

Error: Contact form not found.

Nderkombetarizimi i ndermarrjes tende ne Shqiperi eshte pergjigja e duhur i gjithe ketyre pyetjeve

Nderkombetarizimi do te thote gjithashtu te zgjerosh horizontin e ndermarrjes tuaj ne cdo drejtim,hyrja ne kontakt me nje kulture tjeter, rrit njohurite sipermarrese per shkak te eksperiencave te reja, duke injektuar gjak te ri ne ndermarrjen tende.

Do te pelqente te ndihmoheshe hap pas hapi ne procesin tend te nderkombetarizimit ne Shqiperi, me nje keshillues ne dispozicion per cdo problematike,qofte ajo e natyres ligjore, fiskale,logjistike dhe cdo gje tjeter qe mund te ndeshni?

Libra & Aries i drejtohet te gjitha ndermarrjeve qe duan te dalin nga regjimi i ashper tashme i instaluar ne Itali dhe qe vendosin te ngrejne aktivitetin e tyre ketu ne Shqiperi!

Ne saje te bashkpunimit tone me rrjetin e profesionisteve italiane
www.consulentiaziendaliditalia.it dhe rrjetit te lidhjeve qe kemi ne Shqiperi, si dhe me sturkturen e www.controlloaziendale.it dhe www.simonebrancozzi.com, ne te Libra & Aries ndihmojme ndermarrjet italiane te implementohen ne Shqiperi, ndihme profesionale per te gjithe fazen e Start-Up te aktivitetit te tyre, duke u kujdesur personalisht per:

1) Te gjithe aspektet burrokratike:
• ndihme per krijimin e shoqerise
• praktikat per punesimin e personelit
• kontabilitetin fiskal shqiptar
• perkujdesje per raportet me zyrat qeverisese te shtetit shqipetar
• perkujdesje per raportet me zyrat qeverisese te zyrave fiskale shqiptare
• Gjetja e vendeve prodhuese dhe zyrave
• Hapjen e llogarive bankare
2) Te gjithe aspektet teknike:
• lidhja internetit
• central voip telfon me numer italian (Zyra jote ne Shqiperi behet teresisht italiane dhe anasjelltash)
• krijimin dhe rregullimin e rrjeteve duke i koordinuar me ato egzistues
• gjetja e strehimit
• zgjidhja e problemeve logjistike te transferimit
3) Marketing dhe Web Marketing, te gjithe aspektet komerciale
• Gjetja e furnitoreve
• Gjetja e punetoreve
• Gjetja e agjenteve
• Gjetaj e klienteve

Me pak fjale… gjithcka qe ke nevoje per te hapur nje ndermarrje operative dhe funksionale ne Shqiperi SI TE ISHTE NE ITALI,ti nuk duhet te mendosh per ndonje gje sepse e bejme gjithacka ne

Cfare pret atehere???

Na kontaktoni menjehere duke plotesuar formen ne vijim

Do te shpjegojme cdo detaj

dhe do te sqarojme cdo dyshim

Error: Contact form not found.

Misioni ne Shqiperi

Ploteso formen dhe do te dergojme falas dokumnetin pdf per te marre pjese ne viziten e organizuar ne Shqiperi:
nje tur 4 ditor nga 18 deri 22 maj 2013!

Error: Contact form not found.

Pse ne Shqiperi?

Kur flasim per Shqiperine mos mendoni aspak per a anjiet apo gjera te ngjashme, behet fjale per nje realitet teresisht te ndryshuar!!!

Shqiperia eshte vend i NATO-s dhe eshte nje pike influence americane ne Europe. Zhvillimi i saj nder te tjerat ndodhe edhe per shkak te kesaj pranie te rendesishme ne territorin e saj.

Duhet te kujtoni, nder te tjerat, qe ka qene nje koloni e jona, te gjithe t erinjte nen 40 vjec flasin shume mire shqip, shohin televizionin tone dhe jane te ngjashem, SHUME TE NGJASHEM me ne Italianet. Shqiperia eshte rajoni i 21-te Italian, flitet italisht, hahet italisht dhe behet tifozllik per skuadrat italiane!

Aeroporti i Tiranes 30 km larg Durresit dhe 10 km nga Tirana, gjendet ne qender te Shqiperise dhe eshte i lidhur me te gjithe aeroportet italiane me ane te kompanise Belle Air.

Avantazhet e prodhimit ne ShqiperiTaksat dhe pagesat: mund te perfitohet nga nje takse mbi te ardhurat prej 10% dhe kontributet mbi punetoret

16% me pagesa nga 150 euro deri 500 euro ne muaj me nje mesatare prej 250,00 euro.Per importin e makinerive egziston nje perjashtim nga IVA (Ne Shqiperi quhet TVSH dhe si meganizem eshte identike me Iva-n tone)


Siguria: ne Shqiperi ka nje kontroll nga forcat

publike, shume me strikte dhe te ashpra. Ky fakt sjell nje mungese thuajse totale te kriminalitetit,
droges, prostitucionit ne rruge… Gjithashtu eshte
krijuar nje sherbim shume i mire i policise private, teresisht eficente, qe garanton sigurine private dhe te ndermarrjeve. Pra vendi ideal per ndermarrje tende!

Infrastruktura: Shqiperia eshte nje nga vendet e para persa i perket nivelit te dixhitalizimit.

Me ndryshim nga Italia, eshte e pranishem gjithandej fibra optike dhe lidhja e internetit ve ne dispozicion 8 Megabyte ne shkarkim dhe 2 Megabyte te mira ne ngarkim me gjeresi minimale te GARANTUAR!
Mendo qe ne Itali, per shembull ne nje pike interneti, sapo kane arritur ne 6 Mega shkarkim dhe vetem 0,5 Mega ngarkim!!!

Persa i perket rrugeve dhe autostradave i gjithe vendi eshte i lidhur shume mire, sidomos ne bregdet, ku arrihen lehtesisht dhe shpjet te gjithe qytetet e medha.


Burrokracia: kohet burrokratike jane te barabarta me 0. Hapet

gjithcka ne nje dite dhe mbi te gjitha SHTETI eshte ne sherbim te Qytetarit dhe jo anasjelltas.

Prespektivat e ardhshme: Shqiperia eshte nje vend ne rritje te plote dhe akoma ne foshnjeri. Shume

sektore si per shembull ai i turizmit, kane potencial shume te madh. Brigjet dhe deti nuk kane asgje per te pasur zili Sardenjen, Saranda dhe Vlora jane vende me stil te ngjashem me Porto Cervo ose Milano Maritima. Nder te tjeret Shqiperia eshte vendi i historise antike dhe moderrne, me shume site pasuri te Unesko-s.

E rendesishme: Populli shqiptar eshte nje popull i madh dhe nuk duhet nenvlersuar duke i lidhur me ato qe erdhen ne Itali me varka ne vitet 90, duhet te afrohemi me shume perulesi dhe respekt , ta nenvlersosh eshte nje gabim i rend qe paragjykon cdo mundesi suksesi te nderkombetarizimit.
Per kete ke nevoje per nje strukture perkrah teje qe te ndihmon dhe te drejton pergjate gjithe rrugetimit tend, ne menyre per te evituar gabimet qe mund te demtojne aktivitetin dhe te kushtojne shume qofte ne kohe dhe para!

Cfare pret atehere???

Na kontaktoni menjehere duke plotesuar formen ne vijim

Do te shpjegojme cdo detaj

dhe do te sqarojme cdo dyshim

Error: Contact form not found.

Libra & Aries, me qender neDurres (Shqiperi) eshte nje shoqeri sherbimesh me biznes qendror perpunimin e te dhenave per sdudio konsulence kontabiliteti dhe fiskal.
Shoqeria jone ofron sherbime ne fushen e kontablilitetit , call-center dhe nderkombetarizimin e ndermarrjeve, duke u bere referuese per raportin e nderkombetarizimit ndermjet Shqiperi – Itali dhe Itali – Shqiperi.

Libra & Aries ka nje bashkpunim themelor me rrjetin
www.consulentiaziendaliditalia.itdhe me pergjegjesin e rrjetit Simone Brancozzi,
ekspert dhe konsulent i afirmuar ndermarrjesh ne 360° (per cdo infromacion rreth aktivitetit te tij vizitoni www.controlloaziendale.it dhe su www.simonebrancozzi.com).

CONSULENTI AZIENDALI IN TUTTA ITALIA
Un team di professionisti per garantire il futuro della Tua Azienda

Dott. Brancozzi ka zgjedhur personalisht burimet njerzore mbi te cilet bazohet struktura jone, persona qe kane ne zoterim Master universitar dhe falsim te gjithe shume sakte tre gjuhe (shqip, italisht dhe anglisht), burime qe operojne nen mbikqyrjen e vete Dott. Brancozzi (klikoni ketu per te gjitha detajet rreth tij: www.simonebrancozzi.com).

Ja bashkepunetoret tane ne Shqiperi:

 • Marsida Murati:
 • Specialiste Kontabiliteti;
  E diplomuar ne Administrim, Master Shkencor ne Marketing te marre ne Universitetin “Aleksander Moisiu ” Durres, Fakulteti i Ekonomise
  Gjuhet: Shqip, Italisht, Anglisht


 • Marsela Sokolli:
 • Specialiste Kontabiliteti;
  E diplomuar ne Finance dhe Kontabilitet, Master ne kontabilitet dhe auditim te marre ne Universitetin e Tiranes, Fakulteti i ekonomise;
  Gjuhet: Shqip, Italisht, Anglisht (ne zoterim te Toefl B2)


 • Anila Memolla:
 • Specialiste Kontabiliteti;
  Ne vazhdim te diplomimit ne Universitetin “Aleksander Moisiu ” Durres, Fakulteti i Ekonomise
  Gjuhet: Shqip dhe Italisht


 • Albert Milaqi:
 • Teknik informatike hardware/software dhe pergjegjes i Web Marketing
  I diplomuar ne shkenca politike dhe mardhenie nderkombetare dhe mardhenie nderkombetare prane Universitetit te studimeve te Romes, ‘La Sapienza’, Fakulteti i Shkencave Politike
  Gjuhet: Shqip, Italisht, Anglisht


 • Vlash Martika:
 • Pergjegjes Call center
  I diplomuar ne Arkitekture prane Politeknikut te Milanos
  Gjuhet: Shqip, Italisht, Anglisht

  Pra nje burim italina ne Shqiperi do te jete gjithmone ne dispozicion per te perballuar cdo ngjarje dhe nevoje!  A e kupton cte ofron ky sherbim?
  Dhe sa do te humbje po te hiqje dore?

  Ta themi ne:

  Uljen e kostos per punonjesit e tu
  Ulje te takses dhe te kontributeve
  Kanale te rinj shitjeje direkte
  Norme me te larte fitimi per produktet e tua
  Rritje e eksperiences nderkombetare per ndermarrjen tende

  Po flasim per jeten e ndermarrjes tende,sa vlen sipas teje???

  Cfare pret atehere???

  Na kontaktoni menjehere

  Do te shpjegojme cdo detaj te sherbimit

  dhe do te sqarojme cdo dyshim

  Error: Contact form not found.


  Garantuar 100%
  I kenaqur ose i rimbursuar

  Ju garantojme me kontrate,nese brenda 30 ditesh
  nga firmosja e kontrates nese nuk je i kenaqur nga sherbimi yne, te rimbursojme komplet shumen qe keni perdorur.

  Sa kushton ?

  Kushton me pak nga sa mendon dhe shume, shume, shume here me pak nga ajo qe do te marresh duke nderkombetarizuar ndermarrjen tende ne Shqiperi!

  Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

  Back To Top