Kroskoti i kontrollit

 • IMAGJINO te kalosh te shtunen dhe te dielen pa mendime dhe larg problemeve te ndermarrjes
 • IMAGJINO te dishe saktesisht fitimin dhe humbjet e ndermarrjes tende cdo dite ne menyre te thjeshte
 • IMAGJINO te keshe tutor ndermarrjeje te kualifikuar qe te shpjegon te shoqeroje ne cdo moment te jetes se ndermarrjes
 • IMAGJINO te dishe ne cdo moment situaten financiare te ndermarrjes tende dhe pozicionin e saje ne fund te muajit, dhe 3 muaj ne vit
 • IMAGJINO te optimizosh resurset tuaja, te eleminosh humbjet dhe te marresh gjithmone maksimumin nga produketet tuaja dhe bashkepunetoret tuaj
 • IMAGJINO te gjeshe kliente te rinj dhe te besh akoma me besnike ato qe ke tashme
 • IMAGJINO te keshe produkte avangarde dhe kliente te rinj te kenazur?
 • IMAGJINO te dishe cfare eshte e drejte per tu bere per ndermarrjen tende per ti garantuar nje te ardhme
Cruscotto di Controllo

Tani ke mundesine per te konkretizuar te gjitha keto me
KROSKOTIN E KONTROLLIT

Garantuar 100%
Kenaqur ose Rimbursuar!!!

Ju garantojme me kontrate,nese brenda 30 ditesh nga firmosja e kontrates nese nuk je i kenaqur nga sherbimi yne, te rimbursojme komplet shumen qe keni perdorur.

Financim i fondeve te humbura
mbi sherbimet tona

FOR.TE. – FONDAPI
FONDIMPRESA – FONDO PROFESSIONI

Per me teper informacion ploteso formen ketu poshte ose kliko ketu

Fleksibilitet deri ne 60 keste

Mund te paguash 1 vit te sherbimit tone me nje fleksibilitet komod deri ne 60 keste ne vit pak me shume se 100 € ne muaj.

Cfare ke me kroskotin?

 • Ke te pakten 15 vizita vjetore ne ndermarrje nga ana e nje keshilluesi ekspert te problemeve te ndermarrjes qe eshte dhe sipermarres me shume se njezet vjecare, qe do te jete gjithmone ne krahun tend
 • Ke klauzolen “I Kenaqur ose i Rimbursuar 100%
 • Shijo asistencen e nje skuadre te kualifikuar 24h ne 24h nepermjet telefonit fiks, celular, numrit jeshil ose email-it
 • Di cdo dite fitimin dhe humbjet e ndermarrjes tende ne menyre te sigurte, te thjeshte dhe ekonomike
 • Mat orientimin e klienteve te ndermarrjes tende
 • Mat orientimin e trajnimit dhe novacionit te ndermarrjes tende
 • Percakton sa kushtojne sherbimet/produktet tuaja
 • Percakton nese eshte e drejte te prodhosh ne ndermarrje ose jashte
 • Zbulo nese te leverdis te mbash nje produkt ne portofol ose jo
 • Mund te keshe nje raport shoqerues per richieste di fidi alle banche
 • Do te perpunosh planin e drejte te marketingut per ndermarrjen tende
 • Gjen mundesi te reja ne treg dhe vendos ndermarrjen tende ne hapin e kohes
 • Proceset me te mire te brendshem, duke menaxhuar me se miri mardheniet me bashkepunetoret tuaj
 • Te planifikosh me qetesi te ardhmen e ndermarrjes tende dhe problemantikat qe lidhen me ndryshimin e gjeneratave
 • Ke mundesine unike per te bashkepunuar me ate qe flet te njejten gjuhe me ty dhe njeh problemet tuaja sepse i ka perjetuar, studiuar, perballuar dhe zgjidhur.
 • …me teper akoma…

Nuk je i bindur qe nje sherbim i thjeshte konsulence mund te beje te gjithe kete?
Kontakto personalisht disa nga klientet tane dhe pyet ato se cfare mendojne per kruskotin…
Preferojme qe ti te falsesh me sipermarres si ty dhe te diskutosh per sherbimin tone sesa te shkruajme deshmi ne site sic behet tradicionalisht.

Garantuar 100%
I Kenaqur ose Rimbursuar !!!

Ju garantojme me kontrate,nese brenda 30 ditesh
nga firmosja e kontrates nese nuk je i kenaqur nga sherbimi yne, te rimbursojme komplet shumen qe keni perdorur.

Ploteso formen ketu poshte dhe do te marresh falas ebook=et ne vijim, do me thenbe libra elektronike qe mund t’ju ndihmojne per rritjen tende profesionaledhe te ndermarrjes tende:

regali-borsa-bilancio.gif

Error: Contact form not found.

Cfare eshte Kruskoti i Kontrollit?

Kruskoti i Kotnrollit eshte nje sherbimi Konsulence Ndermarrjesh inovative, i bere nga persona dhe jo software!
Sherbimi eshte i perber nga asistenca jone, nga vizitat tona dhe nga nje plan pune e shkrujatur ne nje leter te thjeshte A4 (te cilen mund ta shohesh duke klikuar ketu), shume e thjeshte per tu kuptuar dhe administruar.
Ne do te vendosim ne fushe te gjithe profesionalizmin tone per te kuptuar pikat nevralgjike ne te cliat ne te cilat duhet punuar per te permiresuar situaten tende (e cila mund te jete e mire, por mund te permirsohet gjithmone) dhe bashke do te planifikojme objektivat per tu arritur.
Objektivat do te monitorohen nepermjet planit te punes se lart permendur: kjo do te lejoje te kuptohsh cfare shkon dhe cfare nuk shkon ne ndermarrjen tende dhe te besh ne vazhdimesi ndryshimet e duhura.
Te kujtojme se Kroskoti i Kontrollit nuk kerkon personel shtese, as njohje teknike te vecanta: kemi studiuar posacerisht sherbimin per ta bere jeten te thjeshte dhe jo per ta komplikuar. Kushtu qe nuk do te nevoiten ndryshime ne rutinen e ndermarrjes, as software ose materiale letre.

Si funksionon Kroskoti i Kontrollit?
Kur te implementojme teknikisht Kroskotin e Kotrolloit, do ta ndajme ndermarrjen ne 4 zona kryesore:

1)Zona ekonomiko-financiare
2)Zona e orientimit te klientit
3)Zona e proceseve te brendshem
4)Zona e mesimit dhe zhvillimit

Ekspertet tane do te jene ne gjendje ne cdo moment te japin te gjitha keshillat e nevojshme per te mbajtur nen kotroll keto 4 zona dhe te permiresoni drejtimin e ndermarrjes. Nder te tjerat ke asistence 24h ne 24, keshtu qe mund te na telefononi ne cdo moment dhe pa kosto shtese, nese ka ndonje gje qe nuk e keni te qarte.
Nje nga problemet kryesore ne drejtimin e ndermarrjes, eshte qe sipermarresi shpesh kujdeset vetem per problemet urgjente dhe afatshkurter, e le mbas dore zonat e rendesishme por jo urgjente ne periudhe afatshkurter, duke kompromentuar trendin pozitiv te se ardhmes se ndermarrjes: fale instruksioneve tona dhe raportit do te keshe ne fakt nje kontroll te plote mbi te gjithe proceset te jetes se ndermarrjes.
Mund te shohesh nje shembull te nje raporti te Kroskotit me poshte, edhe nese per ndermarrjen tende do te ndertojme nje enkas, e pershtatur per permasat e nevojave tuaja, ose duke klikuar mbi linkun ne vijim raport Kroskoti Kontrollit.

Funksioni baze i Kroskotit eshte ky: per cdo zone ka objektiva per tu arritur, performanca e te cilave matet nga indikatore te posacem. Cdo indikator kontrollohet gjate rrjedhes se aktivitetit te ndermarrjes per te vleresuar nese objektivat jane arritur se jo.
Nese vleresimi i nje indikatori nuk jane pozitive, do te thote qe nuk po ecen ne drejtimin e duhur, keshtu qe do te nderhyjme ne (gjithmone perkrah teje dhe jo ne menyre intruzive) per te cuar ne rrugen e duhur.
Me korrigjimin dhe asistencen tone do te jeshe ne gjendje te permiresosh gjithcka qe nuk shkon sic duhet. Duam te theksojme qe keshillat tona nuk jan e intruzive, por jane ne pergjigje te problematikave te perditshme te ndermarrjes suaj.
Ja nje shembull i raportit te Kroskotit:

SIMULIM
Prespektivat Ekonomiko-Financiare
Objektivi Treguesit Vleresimi Statusi Gjykimi
Buxheti provizor dhe perfundimtar Fitimet ose humbjet ditore Marxhi i kontributit bruto + 4.500€ semaforo-verde.jpg Kostot fikse e arritur ne 4.100€ ditore, eshte ne rregull
Fitimet ose humbjet javore Marxhi i kontributit bruto + 28.000€ Kostot fikse e arritur ne 33.000€ javore, nuk ka mbulim
Fitimet ose humbjet mujore Marxhi kontributit bruto + 120.000€ Kostot fikse e arritur ne 115.000€ mujore, e permirsueshme
Fitimet dhe humbjet vjetore Marxhi i kontributit bruto + 1.500.000€ semaforo-rosso Kosto fikse e arritur ne 1.580.000€ annuali, nuk ka mbulim
Bilanci monetar: permbledhje dhe parashikim Bilanci monetar mujor + 44.000 € semaforo-verde Ok
Bilanci monetar tre mujor + 1.000 € Jemi ne limite
Bilanci monetar semestrale + 30.000 € I gjere por jemi ne limite
Bilanci monetar vjetor + 205.000 € semaforo-rosso Ok
Programim dhe reduktim kostosh Analiza e mosperputhjeve ndermjet parashikimeve dhe gjendjes reale 9 nga 40 semaforo-rosso Keq, 9 kosto mbi 40 po tejkalojne buxhetin
Vleresimi Basilea 2 rezultate qe rrjedhin nga modeli i Vleresimit B&P 60 nga 100 Vleres ndermarrjes pozitiv por ne renje ne raport me vitin paraardhes
Prespektivat e klientit
Objektivi Treguesi Vleresimi Statusi Gjykimi
Te shtosh kenqaien e klienteles Rezultati i pyetesorit customer satisfaction 6 nga 10 Shume kliente te pakenaqur
% e impenjimeve te realizuara ne kohe 3 nga 5 Rrezik ankesash dhe mos eficence
Koha mesatare e fillimit te punes 2 dite Shpejtesi e mire
% e mosmarrveshjeve per cdo pune 10% E permirsueshme
Rritja e besnikerise se klientit n. i muajve mesatare qe nuk blen me nga ndermarrja ime 2,2 Ne baze te karakteristikave te produktit jemi brenda normes
Prespektiva proceseve te brendshem
Objektivi Treguesi Vleresimi Statusi Gjykimi
Drejtimm me i mire komercial n. klienteve te humbur 26 Kujdes shkakut
n. klienteve te fituar 14 Pak ne raport me te humburit
Optimizimi magazines dhe furnizimit n. i hereve pa mall ne magazine 2 Kapacitet i mire parashikues ne furnizim
Rritja e produktivitetit marxhi i kontributit javor per punetor 3.700 € Produktivitet i ulet
koha mesatare e humbur per shkak te gabimeve 2 h javore Kohe e arsyeshme
Prespektivat e mesimit dhe zhvillimit
Objektivi Treguesit Vleresimi Statusi Gjykimi
Rritja e profesionalizmit te operatoreve n. oreve per kurse formimi 12 ne vit Mesatare
qarkullimi i stafit 3% Stabilitet i mire i personelit
Rritja e motivimit te punetoreve n. i ankesave dhe diskutimeve me punedhenesit 2 Klime e mire dhe shpirt skuadre
Inovacion % e qarkullimit te shpenzimeve ne R&D (kerkim dhe zhvillim) 0% Rrezik i uljes se performances ne te ardhmen
n. produkteve/projekteve te rinj 0 Ndermarrja rrezikon te dale nga tregu
Cfare ndodh nese na kontakton?
1

Mund te na kontaktosh duke plotesuar formen (kliko ketu per te plotesuar formen) ose duke na telefonuar ne numrat 335-7589095 o 0734-605020 ose ne numrin jeshil 800-135-806 dhe ne do te telefonojme pa impnjim

2Pas bashkebisedimit tone do te vimi prane ndermarrjes tende per nje vizite falas

3Nese ke vendosur te bashkepunosh me ne do te vazhdojme me firmosjen e kontrates

4Nisja e sherbimit te Kroskotit te Kontrollit per nje vit (te kujtojme qe nuk eshte nje software automatik, por nje sherbim i bere nga persona prej mishi e gjaku!)

5Ndertimi i Kroskotit te Kontrollit me vizita falas cdo 15 dite per 4 muajt e pare; 1 Vizite mujore per 8 muajt pasardhes, asistence pa limit dhe klausola 100% i kenaqur ose i rimbursuar

6 I kenaqur ose i rimbursuar

Kush vjen te beje vizite ne ndermarrjen tende?

Do te vije te beje vizite nje skuader profesionistesh nga shoqeria Brancozzi & Partners Consulting: nje shoqeri Konsulence Ndermarrjesh me qender ne Campiglione te Fermo (A.P.) ne rrugen Campiglione 20: ketu eshte harta se si te na gjeni. Skuadra qe do te vije dhe te ofroje konsulence eshte e perbere nga eksperte me ekpserience konkrete ne ndermarrje, me ne krye Prof. Simone Brancozzi, ja kurrikulum-i i tij.

Misioni i Brancozzi & Partners eshte te ndihmoje sipermarresit te permiresojne drejtimin e ndermarrjes, me thjeshtesi, qartesi dhe profesionalizem. Kaq vite eksperience mbi kete sektor kane mesuar skuadres sone qe eshte e nevojshme te operohet sa me shume te jete e mudur paraprakisht mbi probleme te mundshme, duke kerkuar mendimin e me eksperteve sa me shpesh te jete e mundur.

Studime te fundit konfirmojne se: vetem 5 ndermarrje te sapolindura nga 10 mbijetojne ne 5 vitet e para te jetes dhe ne nje periudhe afatgjate vetem ato qe i drejtohen nje konsulence te vazhdueshme garantojne mbijetesen.

Nder ndermarrjeve qe mbijetojne, 90% nuk arrijne as 3 gjenerata sipermarresish.

Kjo eshte ajo qe nuk duam te ndodhi sipermarresit italian.

Vetem 1 sipermarres nga 4 vendos te asistohet nga nje konsulent…

86% e atyre qe asistohen jane akoma ne treg ne fund te 5 vjetorit te pare dhe ndermarrjet e tyre kane nje rakim (vleresim) shume te larte…

Kujto :

 • Ke te pakten 15 vite ne ndermarrje ne 1 vit
 • Ke nje skuader ne dispozicion 24 ne 24
 • Gjen kliente te rinj
 • Mbani me se mire klientet qe keni tashme
 • Ke nje strategji marketingu ad hoc per ndermarrjen tende
 • Eviton shpenzimet e panevojshme
 • Optimizon drejtimin dhe produktivitetin e bashkpunetoreve te tu
 • Ke kontroll total te ndermarrjes tende
 • Garanton te ardhmen e ndermarrjes tende
 • I kenazur ose rimbursuar !

Di si duhet te levizesh ne cdo aspekt te jetes se ndermarrjes
Rrit perfitimet sepse njeh ndermarrjen me mire

…mendo per qetesine

…mendo qe ndermarrja ne te ardhmen eshte e siguruar

…mendo te mund te kalosh pushimet ne paqe te plote

Sa vlen e gjithe kjo? Provo te percaktosh sasine…

… 50.000€ ? … 100.000? … 1.000.000?

Eshte e veshtire te percaktohet apo jo? Keto gjera nuk kane vlere !

Atehere provojme ne te percaktojme sasine e asaj qe njohim me siguri:

 • Te pakten kursen nga 1% ne 3% i kostove te pergjithshme (Percaktoje sasine ti por ne hipotezat me te keqia flasim per 5.000);
 • mungesa e rritjes se te ardhurave: duke marre ne konsiderate nje rritje minimale prej 1% per faturim (e mbajme te ulet) te 100.000 = 1.000
 • vlera e sherbimit Kruskoti i Kontrollit, qe ka pasur sukses tashme(te ftojme serish te kontaktosh klientet tane nese nuk na beson) dhe per vleren e permbajtjes dhe profesionalizmin e konsulenteve tane eshte e barabarte te pakten me: 25.000 !

Totali eshte: 5.000 + 1.000 + 25.000 = 31.000
+ kliente te rinje potenciale, bej nje llogari vete sa do te thote qofte dhe nje klient i vetem ne jave + te ardhmen e ndermarrjes tende + qetesine tende

Tani do te ofrojme mundesine ti keshe te gjitha keto duke filluar nga vetem
€ 500,00 mensili plus TVSH per 12 muaj,
me garancine i Kenaqur ose Rimbursuar!!

Error: Contact form not found.

Garnci, Cmime dhe Kontrate

Nder te tjera te kujtojme qe, pasi ndertohet dhe implementohet, sistemi i kontrollit, qe kemi quajtur Kroskoti i Kontrollit, eshte i yti pergjithmone!

Sapo te paguhet te mbetet per jete dhe pastaj mund ta perdoresh pa shpenzime te metejshme, sepse me ate do te keshe mesuar nje menyre per te perballuar problemet e ndermarrjes dhe do te keshe nje kapacitet per t’iu afruar problemeve me mire se me pare.
Pervec kesaje ke garancine i kenaqur ose rimbursuar: duam qe ti te jeshe vertete i kenaqur nga sherbimi jone, dhe ne, ne te njejten kohe, vihemi ne prove me rrezikun e te punuarit gratis.

Garantuar 100%
i Kenaqur ose Rimbur !!!

Ju garantojme me kontrate,nese brenda 30 ditesh
nga firmosja e kontrates nese nuk je i kenaqur nga sherbimi yne, te rimbursojme komplet shumen qe keni perdorur.

Cmimi i sherbimit “Kroskoti i Kontrollit” nis nga € 6.000,00 (gjashtemije/00) + TVSH, dhe zgjat 12 muaj, dhe varion sipas dimensioneve te ndermarrjes ne te cilen implementohet dhe nga opzionet e mundshme shtese te kerkuara.
Pagesa mund te personalizohet sipas nevojave tuaja dhe kesteve te vendosura me konsensus te perbashket per t’iu pershtatur kerkesave tuaja (edhe 500,00 € pa interesa).

Propozim per ndermarrje me deri ne 20 punetore

Cmimi: € 6.000,00 plus TVSH me mundesi pagese me kestecon.

Paradhenie deri € 500,00 plus TVSH nga firmosja e kontrates se blerjes
Mbetja € 5.500,00 ne 12 kesete shume komode mujore me takse 0% prej € 458,33 plus TVSH per secilen.

 • Krijimi dhe implementimi i “Kruskotit te Kontrollit” per masat e ndermarrjes suaj;
 • Trajnim i titullarit te personelit pas nisjes se sistemit;
 • 1 vizite cdo 15 dite per 4 muajte e pare;
 • 1 vizite mujore per 8 muajte pasardhes;
 • Asistence telefonike, ne videokonferenca ose nepermjet postes elektronike pa kosto dhe limite
 • Ne fund te 12 muajve, mundesi per te implementuar nje “Kroskot Kontrolli” te pershtatur me nevojat e tuaja

Propozim per ndermarrje nga 20 ne 50 punonjes

Cmimi: € 9.500,00 plus TVSH me mundesi pagese me keste.

Paradhenie prej € 500,00 plus TVSH ne firmosjen e kontrates se blerjes
Mbetjen € … ne 12 keste mujore me takse 0% prej € 750,00 plus TVSH per secilen.

 • Krijimi dhe implementimi i “Kruskotit te Kontrollit” per masat e ndermarrjes suaj;
 • Trajnim i titullarit te personelit pas nisjes se sistemit;
 • 1 vizite cdo 15 dite per 4 muajte e pare;
 • 1 vizite mujore per 8 muajte pasardhes;
 • Asistence telefonike, ne videokonferenca ose nepermjet postes elektronike pa kosto dhe limite
 • Ne fund te 12 muajve, mundesi per te implementuar nje “Kroskot Kontrolli” te pershtatur me nevojat e tuaja

Propozimi per ndermarrje me 50 deri 100 punetore

Cmimi: € 12.500,00 plus TVSH me pagese te rehatshme mujore me keste.

Paradhenie prej € 500,00 plus TVSH ne firmosjen e kontrates se blerjes
Mbetjen € 12.000,00 ne 12 keste mujore me takse 0% prej € 1.000,00 plus TVSH per secilen.

 • Krijimi dhe implementimi i “Kruskotit te Kontrollit” per masat e ndermarrjes suaj;
 • Trajnim i titullarit te personelit pas nisjes se sistemit;
 • 1 vizite cdo 15 dite per 4 muajte e pare;
 • 1 vizite mujore per 8 muajte pasardhes;
 • Asistence telefonike, ne videokonferenca ose nepermjet postes elektronike pa kosto dhe limite
 • Ne fund te 12 muajve, mundesi per te implementuar nje “Kroskot Kontrolli” te pershtatur me nevojat e tuaja

Propozim per ndermarrje me mbi 100 punetore

Cmimi: i negociueshem.

Paradhenie prej € 500,00 plus TVSH ne firmosjen e kontrates se blerjes
Mbetjet ne 12 keste mujore me takse 0% prej € … plus TVSH per secilen.

 • Krijimi dhe implementimi i “Kruskotit te Kontrollit” per masat e ndermarrjes suaj;
 • Trajnim i titullarit te personelit pas nisjes se sistemit;
 • 1 vizite cdo 15 dite per 4 muajte e pare;
 • 1 vizite mujore per 8 muajte pasardhes;
 • Asistence telefonike, ne videokonferenca ose nepermjet postes elektronike pa kosto dhe limite
 • Ne fund te 12 muajve, mundesi per te implementuar nje “Kroskot Kontrolli” te pershtatur me nevojat e tuaja

Madje, kontraten qe te propozojme mund ta shohesh paraprakisht nga ketu: Kontrata ne Pdf.
Nese vitet pasardhes do te keshe nevoje per suportin tone, mund ta rinovosh sherbimin per vetem € 2.000,00 (dymije/00) ne vit, duke te garantuar me nje shpenzim minimal, suportin e nje ekipi profesionistesh.

E bejme kete oferte sepse jemi shume te bindur per aftesite tona dhe perfitimet qe i sjellim klientit.
Asistenza telefonike, email dhe videokonferenca te mundeshme, dhe pa limit eshte i garantuar per te gjithe zgjatjen e kontrates. Mund te rrish larg cdo surprize te mundeshme sepse kemi 3 numra telefonike aktive, nder te cilet nje numer jeshil.

Sherbime te ngjashem

Nese mendon se mund te besh pa Kroskotin e Kontrollit, hidhi nje sy sherbimeve ne vijim te ngjashem qe mund te jene realisht te dobishem: (klikoni mbi imazhet per te lexuar te gjithe detajet)

trova clienti
Kontaktet

Kliko me maus dhe terhiq
per te spostuar harten

Brancozzi & Partners Consulting s.r.l.

-Contrada Campiglione, 20
-63900 Campiglione di Fermo (A.P.)
-Tel. 0734/605020
-Mobile 335/7589095
-N° verde 800/135/806
-Email: info@controlloaziendale.it
-Sito: http://www.controlloaziendale.it

Error: Contact form not found.

Ploteso formen ketu lart dhe merr falas ebook-et ne vijim, do me thene libra elektronike qe mund te jene te dobishem per rritjen personale dhe te ndermarrjes tende:

regali-borsa-bilancio.gif

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top