Esternalizimi Kontabiliteti

Esternalizimi Kontabilitetit

Do te donit te mund te reduktonit personelin dhe per pasoje kosotot fikse te studios tende me 50%??

Imagjinoni te gjeni me 15 te cdo muaji te gjithe bilancet e klienteve tuaj te mbyllur muajin e dyte paraardhes
Imagjinoni te mund te kryeni bisedime te shpeshta me klientet e tuaj duke u bazuar ne bilance te fresket dhe te perditesuar ne dispozicionin tend
Do te donit te shtonit klietntet e studios tuaj po shtuar personelin dhe shpenzimet lidhur me to?
Imagjinoni te keni te gjihte bilancet e ndermarrjes tende te mbyllur me 31/12 ne dispozicion nga 28/02.
Imagjinoni pushimet tuaja te gushtit pa mendime, me cdo gje te perpunuar dhe te derguar me 15 korrik dhe likuidimi i TVSH sipas trimestrefe te bera tashme!
Imagjinoni bilancet e rregullte te kontabilitetit te certifikohen nga nje Doktorrant komercalist audit kontabel
Do te donit te mund ti dedikonit me teper kohe klienteve tuaj, problematikave te tyre dhe ti ndiqni me vemendje nga punonjesit tuaj te mbetur?

Per ty ka nje te ardhme te madhe fale Libra & Aries, Sherbim Perpunimi te Dhenash per Studio konsulenze kontabel dhe fiskal

Na kontaktoni falas per me teper informacion duke plotesuar formen ne vijim

Error: Contact form not found.

Mundesia per te permirsuar organizimin e punes tende
Mundesia per te punuar me se miri pa shqetesime dhe skandenza ne nje kohe te shkurter
Mundesia per te permirsuar sherbimin e klinetit,kohen qe i dedikohet ati,cilesine e ndermarrjes tende
Mundesia per te permiresuar cilesine e jetes tende dhe te keshe me shume kohe te lire per ti kushtuar vetes dhe families tende
Te gjitha keto gjithashtu duke te lejuar te ulesh kostot e studios tende, te optimizosh kohen dhe numrin e punonjesve, duke gjetur gjithmone kliente te rinje dhe per pasoje te fitosh shume, shume me shume!
Imagjinoni te keni te gjitha keto duke paguar shume pak dhe mbi baze te SHPENZIMEVE VARIABEL TE SIGURTA!

Zhvendosja dhe esternazilimi i kontabilitetit

Sic e dime, per te realizuar nje kontabilitet te mire jane te nevojshme tre faza pune:

 1. Futja e te dhenave, do me thene operacionet e mbledhjes se te dhenave te kontabilitetit: regjistrimi i faturave, pagesat, levizjet bankare, pagesat, etj.;
 2. Kontrolli i nivelit te pare, per te pare nese regjistrimet jane bere sic duhet: kontrollohet, per shembull, mbyllja e llogarive te debitit, verifikohet nese arka eshte negative, nese pasqyrat e llogarive perputhen me llogarite e debitit ose te kreditit te bankave (pra, behet fjale, per nje zgjatje te ndermarrjes);
 3. Kontrolli i nivelit te dyte, ka te beje me analizen mbi te ardhurat, politikat e buxhetit, vleresimi i amortizimit, vleresimi i inventareve (kjo faze shpesh zhvillohet bashke me klinetin, theritet ne studio, per te diskutuar per ceshtje te ndryshme).

Fazat 1. dhe 2. jane relativisht te dhjeshta dhe, pergjithesisht, zhvillohen nga punonjes te niveleve me te ulet. Ndersa Faza 3. kerkon kompetenca me te larta dhe, keshtu, nje nivel specializimi me te larte.

Futja e te dhenave perben nje sherbim me vlere te ulet te shtuar, sepse perfshin operacione, qe nuk kerkojne asnje tip specializimi. Me pak fjale: futja e te dhenave eshte e standartizuar dhe mund ti besohet qetesisht paleve te treta.

Si funksionon sherbimi ?

Nese do,mund te punojme edhe brenda kompjuterave tuaj,mbi programin tuaj administrues

Ti na dergon dokumentat tuaj kontabel ne format PDF te skanuara
Ne i perpunojme ne distance do me thene nepermjet internetit nga nje terminal Shqiptar marrim te dhenat dhe i dergojme ne Itali
1. Ose ne kompjuterin tend dhe ne programin tend;
2. Ose ne sistemet tona me server me vendndodhje ne Itali;
Bejme 3 nivelet e kontrollit
Certivikojme kontabilitetin
Te riderkojme me Email dokumentet e plota, te regjistruar dhe te protokolluar sic duhet
Te ridergojme ne format PDF regjistrat kontabel te gatshem per printim ne rast se keni zgjedhur te esternalizoheni ne serverat tane

Cfare pret atehere???

Na kontaktoni menjehere duke plotesuar formen ne vijim

Do te shpjegojme cdo detaj

dhe do te sqarojme cdo dyshim

Error: Contact form not found.

Libra & Aries, me qender neDurres (Shqiperi) eshte nje shoqeri sherbimesh me biznes qendror perpunimin e te dhenave per sdudio konsulence kontabiliteti dhe fiskal.
Shoqeria jone ofron sherbime ne fushen e kontablilitetit , call-center dhe nderkombetarizimin e ndermarrjeve, duke u bere referuese per raportin e nderkombetarizimit ndermjet Shqiperi – Itali dhe Itali – Shqiperi.

Libra & Aries ka nje bashkpunim themelor me rrjetin
www.consulentiaziendaliditalia.itdhe me pergjegjesin e rrjetit Simone Brancozzi,
ekspert dhe konsulent i afirmuar ndermarrjesh ne 360° (per cdo infromacion rreth aktivitetit te tij vizitoni www.controlloaziendale.it dhe su www.simonebrancozzi.com).

CONSULENTI AZIENDALI IN TUTTA ITALIA
Un team di professionisti per garantire il futuro della Tua Azienda

Dott. Brancozzi ka zgjedhur personalisht burimet njerzore mbi te cilet bazohet struktura jone, persona qe kane ne zoterim Master universitar dhe falsim te gjithe shume sakte tre gjuhe (shqip, italisht dhe anglisht), burime qe operojne nen mbikqyrjen e vete Dott. Brancozzi (klikoni ketu per te gjitha detajet rreth tij: www.simonebrancozzi.com).

Ja bashkepunetoret tane ne Shqiperi:

 • Marsida Murati:
 • Specialiste Kontabiliteti;
  E diplomuar ne Administrim, Master Shkencor ne Marketing te marre ne Universitetin “Aleksander Moisiu ” Durres, Fakulteti i Ekonomise
  Gjuhet: Shqip, Italisht, Anglisht


 • Marsela Sokolli:
 • Specialiste Kontabiliteti;
  E diplomuar ne Finance dhe Kontabilitet, Master ne kontabilitet dhe auditim te marre ne Universitetin e Tiranes, Fakulteti i ekonomise;
  Gjuhet: Shqip, Italisht, Anglisht (ne zoterim te Toefl B2)


 • Anila Memolla:
 • Specialiste Kontabiliteti;
  Ne vazhdim te diplomimit ne Universitetin “Aleksander Moisiu ” Durres, Fakulteti i Ekonomise
  Gjuhet: Shqip dhe Italisht

   

   

  Ja si funksionon sherbimi yne

  Faza 1
  • Lidhja e kontrates

  Duke nisur menjehere me pyetjen me te rendesishme: “Sa me kushton ky sherbim?”

  E thjeshte, do te paguash X per cdo rrjeshte (kostoja e sherbimit eshte ne fund te faqes), me nje avantazh te dyfishte per ty komercialist:do te kesh nje KOSTO VARIABEL dhe KOSTO E SIGURT

  • KOSTOJA VARIABEL: paguan vetem per kliente qe ke, pa kosto fikse per strukturen!
  • KOSTOJA E SIGURT: e di saktesisht sa te kushton cdo klient, duke te dhene keshtu mundesine per te vleresuar nese nje klient eshte i vlefshem ose jo.

  Sherbimi eshte i organizuar nga rrjeti profesional Italian www.consulentiaziendaliditalia.it ne bashkpunim me shoqerine Shqiptare me zure ne Durres Libra e Aries Sh.p.k Rrjeti www.controlloaziendale.it menaxhohet nga shoqeria italiane Brancozzi e Partners Consulting Srl me qender ne Femo. Lidhja e kontrates se sherbimit te estarnilizimit do te drejtohet nga Brancozzi e Partners srl pronare e serverave italiane dhe software-ve te perpunimit ku futen te dhenat e kontabilitetit ne rast se nuk vendosni te fusni te dhenat ne serverin tuaj me serverin tuaj.

  Futja e te dhenave behet ne Shqiperi ne Durres nga personel, shume te specializuar, te gjithe me diplome, dhe te gjithe qe flasin ne menyre korrekte italishten te shoqerise Libra & Aries Consulting NUIS L22118503D. Raportet tuaja do te jene vetem me Brancozzi & Partners srl. Saktesojme se Libra & Aries Consulting NUIS L22118503D eshte tashme aktive dhe operative ne bashkepunim me Brancozzi & Partners Consulting srl.

  Faza 2
  • Kuadri i ndermarrjes

  Cdo ndermarrje kliente e juaja do te inkuadrohet ne nje kategori te mire percaktuar, duke realizuar nje kartele te pershtatshme ne te cilen do te identifikohen:

  • Faktore primare produktive te prodhimtarise se vazhdushme (te mira te amortizueshme);
  • Faktore primare produktive te prodhimtarise se thjeshte (mallra, amteriale te para, materiale konsumi, etj.)
  • Te deshiruarat mbi trajtimin te e zbritjes se TVSH-s dhe zbritjen e kostove mbi disa kategori te blerjes;
  • Vecori te tjera (kompensim administratoresh, Intrastat, Blacklist dhe gjera te tjera te deshiruara)
  Faza 3
  • Marrja e dokumentave

  Marrja e dokumentave per tu perpunuar mund te behet sipas 2 menyrave:

   • Dorezimi i dokumentave te klientit direkt ne studion e profesionistit te referimit.Ne studio do te skanohen dokumentet dhe menjehere do te dergohen elektronikisht struktures;
   • Vete klienti mund te skanoje te gjithe dokumentet, t’ia dergoje profesionistit, qe do ja dergoje struktures. Hipotesa e dyte mund te rezultoje vecanerisht e leverdisshme per studion profesionale, qe nuk do i duhet as te shqetesohet per administrimin e dokumenteve fizike.
   • Nese do te doni operatoret tane mund te operojne ne remote, nepermjet rrjetave private dhe te sigurta VPN, direkt ne kompjuterin tuaj, mbi software-in tuaj te kontabilitetit.
  Faza 4

  Operatoret tane te shoqerise Libra & Aries Consulting NUIS L22118503D do te mund te operojne ne remote , nepermjet rrjetave private dhe te sigurte VPN, direkt ne serverin tuaj ose me zgjedhjen tuaj do te perpunojne te dhenat qe ti do te na cosh ne serverat tane ne Itali.

  Struktura ne te cilen do te dergohen dokumentet zhvillohet ne 3 nivele kotrolli:

  schema-livelli.jpg

  Niveli pare – operatore (merren me futjen e te dhenave ne Server-at rezidente ne Itali)

  Niveli dyte – keshillues (merren me kontrollin kontabel te nivelit te pare)

  Niveli trete – ‘Advisor’ Doktorrant Komrecalist (merret me kontrollin e nivelit te dyte dhe certifikon mbajtjen e rekordeve te duhura te kontabilitetit)

  Raportet ndermjet studios tuaj dhe struktures sone, dhe per sqarime ose prebleme te mundshme, do te ndodhin vetem nepermjet figures se konsulentit(nivelit te dyte) ose te Advisor-it (nivelit te trete), te cilet do te kene nene pergjegjesine e tyre operatoret.Prandaj dokumentet e klienteve tuaj duhet te dergohen nga studioja juaj tek keshilluese yne.

  Nese do te donit klienti juaj nuk do ta dije asnjehere qe studioja juaj perdor nje strukture te jashtme

  • Kontrollet

  a) Kontrolli operatoreve (Kontrolli i nivelit te pare)

  Struktura parandalon qe keshilluesi te merret me kontrollin e fushave ne vijim:

  – Perputhjen e regjistrave TVSH te shitjeve, TVSH blerje dhe TVSH per debitet e kontabilitetit;

  – Bankat dhe harmonizimin e pasqyrave bankare;

  – LLogarite e debitit drejt organeve tatimore dhe debi te tjera bankare;

  b) Kontrolli i konsulentit (kontrolli i nivelit te dyte)

  – Nje konsulent i specializuar do te rikontrolloje kontrollet e nivelit te pare dhe me sturkutren tende rikontrollon klientet dhe furnizuesit nga 0.

  c) Kontrolli i Advisor

  Nje Doktorrant Komercialist do te beje kontrollin e fundit dhe do te vendose kontrollin noterial per pasqyren e sakte te hyrjeve kontabel. Ne kete pike kemi sigurine qe kontabiliteti eshte zhvilluar ne menyre korrekte.

  N.B: Sqarime te mundeshme ndermjet struktures dhe studios kliente do te ndodhin vetem ndermjet keshilluesit ( niveli i dyte), Adivsor-it (niveli i trete) dhe studios kliente qe ka esternalizuar, sipas skemes se pershkruar me lart.

  Faza 5
  • Prodhimi i dokumentave

  Struktura garanton per furnizimin Profesionistit cdo 16 te muajit dokumentat ne vijim, te gjithe vetem ne format pdf:

  Bilancin ne dy sesione ne daten e muajit te meparshem (per shembull me 16 tetor do te keni kopjen e bilancit me 31 gusht);

  – Kopia e regjistrave te TVSH dhe likuidimi i TVSH.

  – Libri i logarive

  – Regjistrat, F24, Blacklist dhe Intrastat (edhe me zbritje)

   

  • Mbyllja e fundit te vitit

  Mbyllja e fundit te vitit, sic e dini mire, duhet te mbaje llogari per disa aspekte themelore:

  • Shtyrjet: zbulohrn gjate vitit. Kur ka ndonje ndryshim financiar i cili nuk korrespondon me nje ndryshim ekonomik do te behet menjehere shtyrja
  • VLERESIMET SUBJEKTIVE: duhet te furnizohen nga studio kliente, pas diskutimit me klientin tuaj, vleresimet ne vijim:
  • Amortizimet;
  • Stoqet;
  • Zhvleresimet;
  • Egzistenca e kontratave qe japin kompetenca ekonimike me nje efekt te rrjedhejs se monedhes ne te ardhmen(Normat pasive dhe aktive qe nuk dihen) ose qe nuk vihen ne dukje nga faturat.

  Sapo te sigurohen keto te dhena do te jemi ne gjendje per t’iu drozojme bilancin e mbyllur te fund vitit brenda 28/02 te vitit pasardhes!!!

  Nder te tjera sturktura do te veje ne dispozicion te studios tende:

  • Regjistrat ne Pdf – Bilancin Analitik;
  • Te gjitha te dhenat e komunikimit te TVSH;
  • Te gjitha te dhenat e deklarimit te TVSH;
  • Te gjithe te dhenat per 770 lidhur me zbritjet;
  • Librin e inventarit te printuar;
  • Regjistrin e te dhenave te amortizueshme te printuara me zbritjet e perllogaritura.

  N.B: nuk dergojme asnje deklarate.

  estern3

  Per ata qe i perkasin rrjetit consulentiaziendaliditalia.it zbritje 30% mbi kostot e kontabilitetit qe do te deklarosh per te esternalizuar prane struktures sone!

  Nuk je bere akoma pjese e rrjtit?

  Duke u esternalizuar prane struktures sone te pakten 10 ndermarrje do te keshe mundesine te behesh pjese e rrjtit falas!

  Duke u esternalizuar prane struktures sone te pakten 20 ndermarrje do te behesh falas filial i rrjtit!

  button-vantaggi.png

  A e kupton cte ofron ky sherbim?

  Dhe sa do te humbje po te hiqje dore?

  Nese ke zgjedhur sherbimin e futjes ne serverat tane struktura do te vendose ne dispozicion te studios tende:

  – Reduktimin e gjysmes se punonjesve te tu

  – Me teper kujdesje dhe profesionalizem kundrejt klienteve tuaj

  – Me teper kohe per permirsimin tend profesional

  – Me shume kohe te lire per ty

  – Cilesi me te mire per jeten tende te punes

  – Cilesi me te mire per jeten tende familiare

  Po flasim per djetra mijera Euro

  A e kupton se cfare te ofron ky sherbim?Cfare pret atehere???

  A e kupton se cfare te ofron ky sherbim?Na kontakto menjehere

  A e kupton se cfare te ofron ky sherbim?Do te shpjegojme cdo detaj sherbimin
  dhe do te sqarojme cdo dyshim

  Error: Contact form not found.

   

  Garanci, Cmime dhe Kontrate

  Sherbimi ‘Libra & Aries’ eshte i garantuar nga shoqeria jone per 30 ditet e para nga firmosja e kotnrates, do me thene qe ke mundesine te terhiqesh nga kontrata pa arsye.

  Gjate kesaj kohe te garantojme, me kontrate, rimbursimin e te gjithe shumes se paguar deri ne ate moment: duam qe ti te jeshe vertet i kenaqur nga sherbimi yne, dhe ne, ne te njejten kohe, vihemi ne prove pa vonese, me rrezikun e te punuarit gratis per 30 dite.


  Garantuar 100%
  I kenaqur ose i rimbursuar
  Ju garantojme me kontrate,nese brenda 30 ditesh
  nga firmosja e kontrates nese nuk je i kenaqur nga sherbimi yne, te rimbursojme komplet shumen qe keni perdorur.

  Sa kushton

  Cmimi i sherbimit ‘Esternalizimi kontabilitetit’ varjon nga € 0,60 per rrjeshte + TVSH, me zgjatje 12 mujopre, dhe mund te varjoje sipas dimensioneve te ndermarrjes qe perdor kete sherbim, nga tipi i kontabilitetit specifik ose i zakonshem ose nga kerkesat e tuaja te vecanta.

  Pagesa mund te jete e personalizuar sipas nevojave tuaja dhe cdo kest vendoset me konsens te perbashket per t’iu pershtatur nevojave tuaja.

  Per te llogaritur koston duhet te marresh numrin e rrjeshtave te klientit tend dhe ta shumezosh me koston e cdo rrjeshti (da € 0,60 + TVSH) dhe specifikimet.

  Sherbimi eshte i organizuar nga rrjeti profesional Italian www.consulentiaziendaliditalia.it ne bashkepunim me shoqerine Shqipetare me zyre ne Durres S.h.p.k. Il network www.consulentiaziendaliditalia.it dhe drejtohet nga shoqeria Italiane Brancozzi e Partners Consulting Srl ne vendndodhje ne Fermo. Kontraktimi i sherbimit te esternalizimit do te drejtohet nga Brancozzi e Partners srl.

  Cfare pret atehere???

  Na kontakto menjehere

  Do te shpjegojem cdo detaj te sherbimit dhe do te sqarojme cdo dyshim

  Error: Contact form not found.


  Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

  Back To Top